• Kosova sot feston 14-vjetorin e Pavarësisë (Video)

    Kosova sot feston 14-vjetorin e Pavarësisë (Video)0

    Sot para 14 vitesh Kosova arriti të fitonte pavarësinë duke u bërë një shtet sovran dhe i pavaruar brenda Ballkanit Perëndimor. Më 17 shkurt 2008 në orën 15:39 në Kuvendin e Kosovës u lexua Deklarata e Pavarësisë. Në një mbledhje të jashtëzakonshme ku merrnin pjesë 109 nga gjithsej 120 deputetë, Kuvendi i Kosovës njëzëri shpalli

    READ MORE